Äggwrap


  • Æggewraps
Författare: Claus Holm

Portioner: 4

Betyg:  ( omdömen)


  Skriv ut receptet

Du kommer att behöva

2 ekoägg

¼ gurka, i stavar

lite kål

2 skivor kassler

4 msk skyr

lite dill

salt

1 msk hackade mandlar

Så här gör du:

Knäck äggen i en varm panna och rör runt med en gaffel så att blommor och vitor blandas.  Stek som en pannkaka i ca. två minuter på bägge sidor.

Lägg ett ark bakplåtspapper på din skärbräda, placera omeletten ovanpå och dekorera med gurkstavar, lite kål, lite kassler, skyr och dill. Strö slutligen över lite hackade mandlar och salta efter behags.

Gör en rulle med bakplåtspappret och bind om med ett snöre - hur praktiskt som helst att ta med till jobbet. Överraska den som ska äta och rita ett litet hjärta på pappret. 

Kan värmas direkt i pappret på en kokplatta. Men då ska du inte öppna rullen och komma ihåg att rulla den fram och tillbaka i 1-2 minuter.