Avocado- ägg- och fänkålssallad


  • Æg Kapers Rødløg
Författare: Lantägg

Portioner: 4

Betyg:  ( omdömen)


  Skriv ut receptet

Du kommer att behöva

2 ägg, hårdkokta

4 avocado

2 fänkålsstånd

1 rödlök

2 msk yoghurt

1 msk olivolja

saften av en halv citron

tabasco

100 g äppelkapris

Så här gör du:

Koka äggen. Rensa och skiva fänkålen. Dela avocadon, ta ur kärnan och skrapa ur köttet med en sked. Skala och skiva rödlöken.

Lägg allt i en bunke och blanda med citronsaften, olivoljan och yoghurten. Salta, peppra och stänk i tabasco efter smak. Dela äggen i klyftor och lägg dem ovanpå salladen, servera med äppelkapris.

Den här salladen är extra god som tillbehör till grillat.