Nytt samarbete med Movement Sales Partner

den 2 december 2013

Svenska Lantägg och Movement Sales Partner AB inleder ett samarbete på den svenska dagligvarumarknaden.

Från och med den 21 oktober 2013 kommer Movement Sales Partner att representera Svenska Lantägg och sköta fältförsäljningen på den svenska dagligvarumarknaden.

Ansvaret för distribution, KAM-ansvar etc. kommer även fortsättningsvis att ligga hos Svenska Lantägg.  

– Det skall bli mycket spännande att starta samarbetet med Movement Sales Partner. Eftersom vi idag är en av branschens ledande aktörer är det vår målsättning att detta skall bidra till att stärka vår position på marknaden, säger Åke Häljestig, marknadschef på Svenska Lantägg.

Svenska Lantägg har sedan starten 1982, sorterat, packat och distribuerat färska ägg samt bearbetade äggprodukter som exempelvis flytande äggprodukter och kokta skalade ägg, till kunder inom DVH, foodservice och livsmedelsindustrin. På Movement Sales Partner ser man fram emot det spännande uppdraget. 

Movement Sales Partner AB är ett av de ledande säljbolagen på den Svenska foodservice– och dagligvarumarknaden. Verksamheten, som befinner sig i ett expansivt skede, startade redan på 1960-talet och idag ingår bolaget i Movement Sales Group Nordic AB. Bolaget opererar med totalt sju säljkårer varav sex säljkårer är specialiserade inom dagligvarumarknaden: Kolonial, Mejeri, Färskt & Fryst, Frukt & Grönt samt Telemarketing. Den sjunde säljkåren är verksam inom Foodservice-marknaden. Antalet anställda uppgår idag till 80 personer.

Läs mer på www.movementsalespartner.se